MAT


På Hereford and Friends handler det om førsteklasses oksekjøtt. En saftig og mør biff, perfekt tilberedt på en åpen kullgrill slik du selv ønsker det stekt. Kjøttet plukker vi fra merkevare leverandører for å oppnå best mulig kvalitet på produktet. Våres tilbehør setter vi sammen av de beste lokale råvarene ut fra sesong. Kjøttet modner vi selv på huset i våre modningsskap for å sørge for best mulig resultat. Alt lages fra bunnen av på huset. Kjøttstykkene kutter vi ferske hver dag, sauser og tilbehør lager vi selv. Hereford and Friends handler ikke kun om biff, hos oss finner du også venneretter som blant annet lam, fisk, kylling og mye mer.  

VIN


Et godt stykke kjøtt med hjemmelaget saus er farlig godt, men sistenevnt skaper utfordringer for vinen som skal harmonere med. Vi tilbyr enestående utvalg av vin fra hele verden. Gode viner til biff fra blant annet Italia, Spania og Frankrike. En elegang blanding av druene tempranillo, nebiollo, cabernet sauvignon og merlot. 

DESIGN


Luftig og modern interiør med lyst treverk i gulv, tak og vegger. Komfortable, lysebrune sofaer. Åpne løsninger og store vinduer. Konseptet er danskinspirert, som er viden kjent for sin enkelhet, komfort og stil. Alle som interesserer seg for interiør vil straks se hvor bord og stoler kommer fra.